Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

ITSE TEIN JA SÄÄSTIN. VAI SÄÄSTINKÖ SITTENKÄÄN?

Aina ei ehkä kannata kaikkea yrittää tehdä itse ja tietysti on joitakin asioita, joita ei voi tehdä vaikka yrittäisikin. Silloin pitää etsiä tekijä, eikä sekään aina ole helppoa. Tältä sivulta löytyy tämän projektin yhteistyökumppanit ja linkkejä muihin alaan liittyviin toimijoihin. Klikkaamalla linkkejä pääset tekijän kotisivuille.

Sivuvalikon alakategoriaan "Muita teräsvenesivustoja" pyrin keräämään linkkejä muille aiheeseen liittyville sivuille.

 

VENEEN LASIT

JAAKKO-TUOTE OY 

Useamman tarjouspyynnön joukosta löytyi tekijä, jolla sujuu edullisesti lasityöt leikkaamisesta karkaisuun saman katon alla. Suurin osa isommista firmoista ei suostunut edes asioimaan pienen asiakkaan kanssa. Pienet taas eivät pystynet hoitamaan hommaa alusta loppuun saakka, joka taas nostaa kuluja/toimitusaikaa. 

 

KONEISTUKSET

JS-SORVAUS OY

Pieni paja Hausjärvellä, etten sanoisi Hikiällä. Sillä kun on paikannimenä (etenkin Takahikiällä) aina hieman kyseenalainen kaiku. Isäntä kuitenkin panostaa palveluun ja kohtuulliseen hinnoitteluun, eikä tarvi pieniä tarpeita odotella päiväkausia. Tänäpäivänä alkaa jo manuaaliset koneet ainakin isommilla firmoilla olemaan harvassa, mutta täällä ei todellakaan vaadita jokaisesta pikkuholkista omaa CAD-kuvaa. Yhteystiedot löytyy kyllä Googlaamalla...

 

SITÄ SUN TÄTÄ

FIROMET OY

Jos sattuu olemaan vailla sitä sun tätä, on tämä hyvinkin oivallinen paikka juuri sen löytämiseen. Veneenrakentajakin huomaa löytävänsä täältä monenlaista tarpeellista, mutta rakennat lähes mitä tahansa, löydät luultavasti jotain tarpeellista juuri siihenkin. Sijaitsee Kotkasta pienen matkaa Kuusankosken suuntaan. Ja jos ei tarvi mitään mihinkään, mutta sattuu suunnalla kulkemaan, kannattaa poiketa edes uteliaisuuden vuoksi!

 

LASERLEIKKAUKSET

ProLaser Oy

Kaikenlaisten laippojen ja muiden tarpeellisten levynpalojen muotoilu. Leikkaavat melkein mitä vain melkein mistä vain.

 

MAALIT JA OHENTEET

RTV RIIHIMÄKI

Teknoksen teollisuusvärit pintaan ja pohjaan. Toki RTV löytyy muultakin kuin Riihimäeltä....

 

RST JA HST

KAROTEK

Ruostumattomat ja haponkestävät putket, putkiosat, venttiilit ym. Ei varsinaisia veneilyosia, mutta laaja valikoima, asiakasystävällinen palvelu ja hinta vain murto-osa Maritimin hinnoista

 

HIEKKAPUHALLUS

PR-CLEAN

Liikkuva kalusto Vantaalta ja kohtuullinen hinta. Otsikosta poiketen puhallus tehtiin lasimurskalla, joka pölyää huomattavasti vähemmän kuin hiekka. Vaihtoehtoina myös märkäpuhallus, sooda ym. vaihtoehdot.

 

 

 

 

 

©2019 NorthSteel 40 - projekti - suntuubi.com